Hakikat yg Kejam






TopiJerami-memang ini hakikat sebenarnya...hehe..ada bantahan???

Ranking: 5

{ 5 comments... read them below or add one }

diskopi said...

Mohon singgah untuk menyampaikan berita baik!

Bersih 2.0: Merakam Semangat Zaman/Capturing The Spirit Of The Times – Pertandingan Menulis Esei dan Cereka di dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.

Lebih daripada RM6,000.00 untuk dimenangi + buku-buku + tshirt diskopi super kool edisi terhad + peluang untuk karya anda diterbitkan di dalam bentuk buku!

Kalau anda berminat untuk terlibat di dalam usaha bersama merakam semangat zaman dan memenangi hadiah-hadiah tersebut, check it out - butiran, syarat dan peraturan pertandingan ini kat:

http://diskopi.wordpress.com

Anda boleh juga download poster pertandingan menulis esei dan cereka ini dalam jpeg file dan meletakkannya kat blog, website atau facebook anda supaya kawan-kawan anda yang lain juga tahu tentang peluang baik ini.

Tolong war-warkan tentang pertandingan ini kepada jaringan dan kawan-kawan anda yang kat online mahu pun offline.

Terima kaseh.


10 August 2011 at 20:18
Lieyda said...

err mcm betul jh craf. hahaha.tino kae emo ckit hehe


11 August 2011 at 06:07
TopiJerami90 said...

@diskopi

baru warna kuning banner 2..sakit mata baca..xde ke dalam tulisan biasa???kalau ada minat jugak nak baca,,dah baca cikit,..tapi xleh tahan..sakit mata


11 August 2011 at 07:21
 
© Berliku Dot Com | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO