co.cc Terindex Kembali Di Google

co.cc terindex kembali di google
co.cc Terindex Kembali Di Google???betul ke??mesti la betul aku dah cek td,selalunya kalau search co.cc kat google xkan jumpa, tapi akan jumpa carian co.cc 2,sebelum nie co.cc di ban oleh google kerana banyak atau ramai spammer mengunakan benda nie, co.cc nie sebenarnya domain percuma anda perlu daftar account lepas 2 daftar domain dan siap.

Dulu co.cc nie banyak menjadi pilihan blogger untuk adsense dan lain2, disebabkan spammer menyebabkan co.cc di ban..

Namun anda harus tahu sebalik co.cc Terindex Kembali Di Google, co.cc nie still ada kelemahan dan keburukan co.cc , maklum la benda free banyak kekurangan nya, anatara nya
keburukan co.cc
1)untuk tahun pertama free, tahun ke 2 2dollar xsilap, lepas 2 5 dollar dan tahun ke 4 ialah 10 dollar
2)jika domain anda itu mempunyai potensi untuk terus maju, mereka akan menjualnya kepada orang lain tanpa bertanya kepada anda, inilah kelemahan utama nya

sebenarnya co.cc Terindex Kembali Di Google ini merupakan berita gembira kepada kita semua, sebab dapat domain free, sape nak hosting free boleh la pergi kat fingerword.com , dijamin free 100%
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

Yastro said...

Aku pernah register co.cc ni...tp last2 aku tinggalkan je sbb kurang menarik minat aku..


13 December 2011 at 08:52
 
© Berliku Dot Com | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO