Video Lucah Pelakon Wanita (Heroin Filem) Tersebar ?

Video Lucah Pelakon Wanita (Heroin Filem) Tersebar ?
Video lucah yang menunjukkan seorang wanita dipercayai seorang pelakon wanita dan pernah menjadi heroin filem sekitar 2011 kini mula tersebar. Itulah gosip panas yang dibawakan dari laman blog rotikaya.comSiapa pelakon wanita dalam video tersebut ?


Bersempena dengan Hari Kekasih semalam, kami menerima e-mail yang mengandungi beberapa keping gambar pegun dari sebuah video berunsur lucah. Hmm.


Namun, si pengirim tidak pula menyertakan video sebenar untuk keseronokan kami. Dan, sumber memberitahu yang video lucah ini sedang tersebar dengan meluas.


Menurut screenshot terhad yang kami terima, video ini menunjukkan seorang wanita beraksi menggoda tanpa walau seurat benang membaluti tubuh beliau. Dan, wanita ini di’khabarkan merupakan selebriti bergelar pelakon.


Pelakon wanita yang di’maksudkan pernah membintangi sebuah filem sekitar tahun 2011 sebagai teraju utama, namun sayangnya filem itu seakan kurang mendapat perhatian & sambutan peminat hiburan.


Menurut sumber kami ini lagi, video heroin filem ini pada asal’nya di’tujukan kepada teman lelaki ketika itu yang kini sudah pun tiada hubungan — dan video ini kini sudah jatuh ke’atas tangan orang lain.


Kesahihan identiti selebriti wanita dalam video ini masih dalam siasatan kami. - rotikaya.com
Sumber 
Ranking: 5

{ 3 comments... read them below or add one }

Unknown said...

Waaa...ni la risiko menjadi seorang pelakon...dua jerr...laluan kekiri atau kekana?? Tp ramai yg pilih laluan kekiri...hmmmm


15 February 2012 at 13:11
oprekzone said...

Blog yang bagus sangat... Trim's kunjungannya...


15 February 2012 at 20:02
Affan Ruslan said...

Sudah terhantuk baru terngadah. betulkan peribahasa ni hehe


16 February 2012 at 11:15
 
© Berliku Dot Com | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO