Keputusan penuh Anugerah Industri Muzik (Aim) ke 18 (update)

Sebenarnya Keputusan penuh Anugerah Industri Muzik (Aim) ke 18 masih belum keluar,tapi ini percubaan nak wat seo untuk target ke first page google, setelah belajar seo beberapa minggu di blog Mohd Isa dan panduan Kit.kalau nak belajar seo pergi la kat blog 2 orang otai kita nie, memang sangat terang penerangan mereka.

saje la nak belajar, best gak dengar kawan-kawan di group rakan 2dayblogger duk cakap pasal SEO,kalau xjadi xpew la,saje nak try, try and error org cakap, sebenarnya aku xminat sangat hiburan nie, melodi pun aku rasa xsampai 10 kali aku tengok seumur hidup aku, yang aku tahu download filem melayu dan drama melayu je, sebab best ape, ape kurang cite melayu?
so kira nya aku peminat kepada cerite dan lagu 2 layan bila ada ost la,so tahu la jugak pasal lagu nie,setahu aku Anugerah Industri Muzik nie untuk nyanyian xde kaitan dengan ceritean

berbalik pada Keputusan penuh Anugerah Industri Muzik (Aim) ke 18, aku akan update satu persatu kat bawah nie, di mana aku dah letakkan kategori kat bawah nie,lepas 2 aku akan letak calon-calon yang menang ditepi nya

Antara kategori dalam Anugerah Industri Muzik ke 18 ini ialah


  1. PEMENANG KATEGORI ARTIS BARU TERBAIK – Najwa
  2. PEMENANG KATEGORI LAGU POP TERBAIK – Sedetik Lebih (Anuar Zain)
  3. PEMENANG KATEGORI LAGU NASYID TERBAIK – Pedoman (Nora Feat V.O.U)
  4. PEMENANG KATEGORI LAGU POP ETNIK TERBAIK – Joget Tak Senag Hati (Adibah Nor)
  5. PEMENANG KATEGORI LAGU INGGERIS TERBAIK – Got To Go (Najwa)
  6. PEMENANG KATEGORI PERSEMBAHAN VOKAL B’KUMPULAN TERBAIK – Beribu Sesalan (Jac,Ning,Shila Hamzah)
  7. PEMENANG KATEGORI LAGU ROCK TERBAIK – Pelita (A.P.I)
  8. PEMENANG KATEGORI VIDEO MUZIK TERBAIK – Susun Silang Kata (Aizat)
  9. PEMENANG KATEGORI LAGU BAHASA MELAYU TERBAIK YG DIPERSEMBAHKAN OLEH ARTIS LUAR NEGARA – Ku Menunggu (Rossa)
  10. PEMENANG KATEGORI KHAS ARTIS MOBILE CELCOM TERBAIK – 6ixth Sense
  11. PEMENANG KEMBARA – Yuna
  12. ANUGERAH SRI WIRAMA – Beh Suat Pheng
  13. PEMENANG PERSEMBAHAN VOKAL TERBAIK DI DALAM LAGU (LELAKI) – Sedetik Lebih (Anuar Zain)
  14. PEMENANG PERSEMBAHAN VOKAL TERBAIK DI DALAM LAGU (WANITA) – Penakut (Yuna)
  15. PEMENANG LAGU TERBAIK AIM 18 – Penakut (Yuna)
  16. PEMENANG KATEGORI ALBUM TERBAIK AIM 18 – The Malaysian Philharmonic Orchestra Celebrate 25 Years of Sheila Majid (Sheila Majid)



harap sabar ek tunggu 
Keputusan penuh Anugerah Industri Muzik (Aim) ke 18
Ranking: 5

{ 3 comments... read them below or add one }

the::bored::sha said...

alamak, igt dh ade result.huhuhu. memandangkan i missed the AIM td mlm, so sgt teruja bila tgk tajuk u kt innit.hahhahaha


13 November 2011 at 01:45
Saliha said...

thanks for ur update...mlm td xtgk...tgh tgk ulangan tgh hari ni tiba-tiba...tgh ckp percalonan vokal artis wanita..hujan. Kalau dah hujan, astro tu pepaham je la.


13 November 2011 at 15:01
 
© Berliku Dot Com | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO