Lirik Ost Vanilla Coklat

Lirik Ost Vanilla Coklat
Lirik Ost Vanilla Coklat nie TJ nak sampaikan atau share kan korang iaitu lagu yang bertajuk tapi bagaimana nyanyian kumpulan spider.memang best lagu dengar suara serak basah Tam spider memang rasa lagu nie catching gila la, lebih lebih lagi lagu ini masuk atau sesuai dengan drama terhangat dari tv 3 iaitu drama vanilla coklat yang dilakonkan oleh izara aisyah artis yang baru berumur 20 tahun, aiman mentor, iqram daizly dan banyak lagi.


bagi anda yang nak download lagu nie search je kat google 2, tapi kalau korang nak senang pergi link download nie, ada banyak lagu kat sana ada yang bsize besar ada yang saiz kecik dan macam macam lagi


kalau korang nak tahu lanjut mengenai cerita Vanilla coklat nie korang rajin-rajin la baca Sinopsis Vanilla coklat nie ek, sapa2 yang xtengok lagi2, tengok la cerita nya, memang dijanji best.xsabar rasanya nk menonton episod seterusnya jom layan Lirik Ost Vanilla Coklat nie dulu

Lirik Ost Vanilla Coklat tapi bagaimana - spider

Kau buat ku teruja
Kau buat ku tertawa
Terbit rasa tersembnyi beku
Hingga rasa cemburu seperti
Pasangan kekasih yang hangat bercinta
Dan tak sanggup berpisah
Walau hanya sekejap
Aku sangat merindui kau
Senang sekali kau ada
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini
Dia bukan tak cantik
Dia bukan tak baik
Hanya kekosongan yang ada
Di sudut hatiku tak bisa diusik
Hingga cinta jadi kematu
Tiada yang nak gaduh
Tiada yang nak tentang
Hingga rasa menjadi kering kontang
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Bagaimana harus ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini



nanti dah habis layan lagu nie ambik la Lirik Ost Vanilla Coklat dan nyanyi sama2 dengan lagu barus best kan,kalau anda suka kan post ini jangan malu malu nak like mahupun nak komen kat bawah nie ek
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

Yastro said...

Lagu ni aku biasa dengo tajuk dia...tp aku tak pasan lagu yg mana satu...klau lagu rock lelama tu aku tau gak la sesikit kot....hehehe


4 February 2012 at 11:52
 
© Berliku Dot Com | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO