Nora Danish Simpati Nasib Apek Yang Sering Dikaitkan Dengan Rama Perempuan

KUALA LUMPUR – Pelakon Nora Danish Mohd. Hanif, 29, melahirkan rasa simpati dengan nasib pemain bola sepak kacak, Khairul Fahmi Che Mat atau Apek, 23, kerana sering dikaitkan mempunyai hubungan dengan ramai wanita termasuk dirinya.
Nora ketika dihubungi semalam juga menafikan dakwaan dia dan Apek saling berbalas pesanan di Twitter atau Facebook dan pernah keluar bertemu janji.
“Saya simpati dengan nasib dia (Apek) kerana sering sahaja dikaitkan mempunyai hubungan dengan ramai wanita termasuklah saya.
“Satu demi satu cerita mengenai dia dengan beberapa wanita keluar tetapi semua berita tersebut tidak benar dan nampak sangat ada orang yang cuba menjatuhkan dia,” katanya ketika dihubungi semalam.
Berita Kosmo Pada Ahad, 5 Februari lepas pernah melaporkan di ruangan gosip Diva mengenai Nora dan Apek pernah bertemu dan berkenalan.
Berita ini juga boleh merosakkan reputasi dia sebagai pemain bola sepak yang bagus.
“Berita mengenai saya saling berbalas Twitter dan mesej di Facebook Apek juga tidak benar. Saya cuma bangga dan menghormati dia sebagai pemain bola sepak yang bagus,” ujarnya.-KOSMO
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

asraff said...

apek2...mcm2 kisah sensasi dia kena tempuh....satu ke satu kisah mesti nama dia ada jgk...


PB Untuk Wanita Pemikat Hati Sang Lelaki


9 February 2012 at 10:12
 
© Berliku Dot Com | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO