Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog

Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog(Link1) contest aku buat kali ini.. contest ini dibuat oleh rakan blogger saya di blog bya PengendaliBlogDotCom... hadiahnya hosting percuma selama 2 tahun 2... memang best la kalau dapat hosting percuma...


dibawah nie mngenai hosting dari Elfbytes Web Hosting(link2) selama 2 tahun (bernilai RM200). Pakej ini mempunyai spesifkasi seperti berikut:
  • 1 GB space
  • 20 GB bandwidth
  • 5 addon domains
  • Unlimited MySQL databases
  • Unlimited Email accounts
  • Unlimited FTP accounts




dan ini ialah syarat Penyertaan

  1. Penyertaan terbuka kepada semua blogger warganegara Malaysia.
  2. Tarikh penyertaan bermula dari 7/2/2012 sehingga 20/2/2012.
  3. Pemenang akan diumumkan pada 21/2/2012 di laman web Pengendali Blog.
  4. Entri peraduan yang diterbitkan mengikut seperti yang dinyatakan dalam Cara Penyertaandi atas.
  5. Blog yang mendapat tempat pertama dalam keputusan random.org – List Randomizer yang dipilih secara rawak akan diisytiharkan sebagai pemenang.
  6. Hadiah tidak boleh ditukar atau ditukar hak milik.
  7. Sebagai penghargaan, pemenang diminta untuk meletakkan link/URL laman web penganjur,Elfbytes Web Hosting, di hosting yang dimenangi selama dua (2) tahun.
  8. Segala keputusan adalah muktamad.
update:oppss tak lepas syarat la plak terpaksa update ckit :)diharap pengendali blog(link3) meluluskan penyertaan saya ini..
terima kasih :)

Ranking: 5

{ 10 comments... read them below or add one }

CypherHackz said...

Terima kasih kerana sudi join peraduan ini. Tetapi mengikut Cara Penyertaan, perlu ada 3 link.

Entri tersebut mestilah mempunyai link ke:
-laman peraduan, Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog
-laman web Elfbytes Web Hosting dengan keyword, Malaysia Web Hosting
-laman web, Pengendali Blog


Dalam entri ini tiada part #2 dan #3. Harap Topijerami dapat masukkan link tersebut dalam entri peraduan ini. Terima kasih. :D


9 February 2012 at 12:39
Yastro said...

Macam menarik jer bro...nak layan gak laaa...


9 February 2012 at 13:21
Muaz Faris said...

sudi tukar template kembali ye..


eh.. gua pun dah joiin peraduan pengendali blog tu.


9 February 2012 at 21:40
yastro said...

good luck bro...


10 February 2012 at 00:35
Kujie said...

wah...dah join
moga menang....


10 February 2012 at 11:10
KHAIRUL AMRAN said...

Semoga semua berjaya


10 February 2012 at 23:46
Jomtonton said...

Salam,
Datang dari segmen yang sama.
Jalan-jalan cari kenalan :)


13 February 2012 at 18:52
Sya Isya said...

Good luck, Sya pun nak join juga. Nak buat entri tak buat2. huhu


19 February 2012 at 15:52
 
© Berliku Dot Com | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO