[ SANTAI ] Tip Memikat Wanita

salam,Topijerami mengalakkan pembaca membaca sehingga abis artikel ini untuk mengetahui rahsia menarik pehatian wanita ini,baca la..hanya 1 tips sahaja

Sebenarnya Topijerami xpernah bagi tips untuk menarik pehatian perempuan , cuba la cara ini , topijerami belum cuba sebenarnya cara ini..hehehe..tapi sebenarnya cara ini sangat mudah..dijamin berkesan,kalau anda xpercaya anda boleh mencuba sendiri,tapi hati-hati ok,xsemua perempuan akan cair dengan cara ini,tapi topijerami rasa ramai boy diluar sana akan setuju jika topijerami cakap cara ini paling sesuai untuk menarik pehatian perempuan

bagaimana caranya???cara nya mudah sahaja , anda perlukan sesuatu sepanjang 3 1/2 inchi sahaja,apa itu 3 1/2 inchi??sabar2 dahulu..lepas nie Topijerami bagi tahu apa benda 3 1/2 inci itu.. 



Sebelum itu biar topi jerami perjelaskan dahulu apakah pengorbanan perlu dilakukan untuk menarik pehatian perempuan ini..biar topijerami buat dalam point ek..senang sikit nk tengok
1)xhensem xpe..
2)muka berkurap pun xpe...
3)poket xtebal pun xpe...
kenapa xpe kalau poket tak tebal???sebabnya cara nk menarik pehatian perempuan yg topijerami nak ajar ini ialah...tgk bawah..
































































































ya betul..kita tak perlukan poket yg tebal dan panjang benda nie hanya 3 1/2 inchi sahaja...
hehe

Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

*rainyscream* said...

ahahaha kad kredit kan? klu xpoket tebal, nanti cmne nak bayar tu sume. xjadi xjadi..heee :p


2 September 2011 at 17:49
TopiJerami90 said...

hahaha,,org betul2 kaya poket xtebal pun...:)


22 September 2011 at 20:12
 
© Berliku Dot Com | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO